SPG LTD
Техническа поддръжка на офиси, техническа поддръжка на жилищни сгради и бизнес сгради, търговски центрове
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛ НА ОФИСИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

 

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛ НА ОФИСИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ
Можем да изградим видеонаблюдение и контрол на достъпа във Вашите обекти, сигурно съхранение на данните от него и адекватна сигнализация към крайни устройства при нарушение на периметъра. Нашите пакети са:

– Нормално видеонаблюдение на офиси и фирмени помещения
– Видеонаблюдение и разпознаване на автомобилни номера + интеграция с различни системи
– Контрол на достъпа от всякакъв вид

Видеонаблюдение и контрол Сигурността на хората и защитата на тяхната материална и интелектуална собственост е въпрос с все по-нарастващо значение. Потребността от сигурност на работното място и у дома създава нужда от системи за контрол на достъпа и видеонаблюдение. Особено когато става въпрос за офис сгради, където се съхранява информация, изтичането на която може да доведе до големи финансови загуби и проблеми с имиджа на компанията.

Внедряването на системи за контрол на достъпа и видеонаблюдение във всяка фирмена сграда е наложително, за се защитят надеждно както служителите, така и фирмените активи. Системите за контрол на достъпа гарантират различни нива на сигурност, но най-често те се съчетават според фирмените нужди. Съчетаването на различни системи за контрол трябва да отговаря на степента на важност на съхраняваните продукти или информация. При необходимост от високо ниво на сигурност видеонаблюдението може да върви паралелно с биометрични решения за контрол на достъпа.

От какво ниво на сигурност се нуждае Вашата компания?

Според нуждите Ви ние можем да изградим видеонабюдение и контрол на достъпа във Вашите обекти, сигурно съхранение на данните от него и адекватна сигнализация към крайни устройства за следене при нарушение на периметъра. Ще гарантираме Вашия комфорт и спокойствие на работното място чрез възможностите, които дават системите за контрол на сигурността.

Системите за видеонаблюдение и контрол на достъпа могат да работят интегрирано със системата за пожароизвестяване, особено при офис сгради с голям брой ползватели. Това ще повиши продуктивността на физическата охрана, която следи много камери.

В новото поколение системи за контрол на достъпа се използват възможностите на компютърните технологии за изграждане на големи мрежови системи, но от предимствата на пропускателните системи не се ползват само големи компании, а и малки фирми, магазини или складове. При локален режим на работа няма нужда от устройства, характерни за големите системи, но сигурността и контролът при използването на отделни периферни модули също са гарантирани. Разнообразието от опции и възможности за контрол на достъпа работи за Вашата сигурност.

ВРЪЗКА С ФИРМА ЗА ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
Връзка с фирма за техническа поддръжка на сгради и офиси

 

ДРУГИ ТЕХНИЧЕСКИ УСЛУГИ ЗА БИЗНЕСА

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА НА ОФИСИ И СГРАДИ Ние от SPG, можем да бъдем Вашия отговорен партньор, който има грижата за професионалната техническа поддръжка на офиси, магазини, складове и др. обекти

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛ Можем да изградим видеонаблюдение и контрол на достъпа във Вашите обекти, сигурно съхранение на данните от него и адекватна сигнализация

КОМПЮТЪРНИ МРЕЖИ Ние от SPG предлагаме услугата изграждане и поддръжка на компютърни мрежи. Изграждаме жични и безжични компютърни мрежи с корпоративни нива…

ДОСТАВКИ ЗА БИЗНЕСА Ние зареждаме офисите Ви с регулярни доставки на предварително договорени консумативи и други трайни стоки.

АВАРИИ В ОФИСА Реагираме възможно най-бързо при наличие на аварии в офиса или други неочаквани обстоятелства във Вашите обекти.

ПРЕД ДЪРЖАВАТА Поддържаме документация и оборудване за пред държавата. Следим за инструктажи и противопожарна техника. Сервизираме при оторизирани технически партньори.

 

ИЗБРАНИ УСЛУГИ ОТ SPG LTD

Подмяна на стълбищно осветление (лампи) с фотоклетка Поддръжка на сгради включва и подмяната на старите Ви лампи със стълбищен автомат за осветление, с нови красиви плафони с фотоклетка

Какви предпазители (бушони) да използваме Избрахме за вас, няколко примера какви предпазители да използвате за различни токови кръгове